Barion-Pixel
O-PLANET
0

Rólunk

Vállalkozásunk 2008 óta foglalkozik Oakley napszemüvegek, optikai keretek, valamint a kapcsolódó kiegészítők és alkatrészek értékesítésével. Irodánk egyben bemutatóteremként is működik, így a legtöbb webshoppal ellentétben nálunk a kedvező árak mellett, a bolti vásárlás élményéről sem kell lemondanod.

A márka iránti rajongásunknak köszönhetően már a kezdetek óta személyes kapcsolatban állunk a hazai gyűjtői közösséggel, sőt egy kisebb vitrin a mi irodánkban is őrzi a múlt néhány kultikus modelljét. A jövőben sem tervezzük portfoliónk egyéb márkákkal történő bővítését, így igyekszünk megtartani, vagy még magasabb szintre emelni a gyártó termékeinek és technológiai újításainak széleskörű ismeretét.

 

Hivatalos viszonteladó partnerként 2 év gyártói garanciát biztosítunk minden általunk értékesített napszemüvegre és optikai keretre, valamint 1 évet a kiegészítőkre és tartozékokra. Az értékesítésen kívül, a szemüvegek javításával és karbantartásával is foglalkozunk, így az országban  egyedülálló alkatrészkészletünknek köszönhetően, nagy valószínűséggel azonnal tudunk segíteni egy garanciális vagy garancián kívüli hiba javításában.

 

Bármilyen kérdés esetén telefonszámunkon, e-mailben vagy akár személyesen is szívesen nyújtunk segítséget a hét minden napján, legyen szó a megfelelő termék kiválasztásáról vagy szervizelésről.
Miért válassz minket?
Miért válassz minket?
Webáruházunkkal a legmagasabb színvonalat képviseljük, mindemellett a legtöbbet nyújtjuk vásárlóinak. Hogy pontosan mivel tudunk többet?