Az oldalamon garantáltan eredeti, új OAKLEY napszemüvegek közül válogathatsz.

Az oldalt igyekszem napi szinten frissíteni, így az itt megtalálható szemüvegek, mindig aktuális raktárkészleten vannak, így akár 24 – 48 órán belül átveheted személyesen, vagy MPL futárszolgálat útján megrendelheted. Ha olyan modellt keresel, ami az oldalamon nem található, de az Oakley weboldalán fent van, kérlek írj egy e-mail, és küldök árat és beszerzési határidőt.

Kapcsolat:

Gaborcsu@gmail.com

+36-70-519-8875

(Kérlek reggel 8 óráig, és este 9 után használd az e-mail címet, vagy küldj SMS-t.)

Személyes átvétel:

Előzetesegyeztetés után, ésszerű keretek között szinte bármikor lehetséges, Budapest 11.kerület – Budaörs határán. Próbalehetőség biztosított, tehát ha több szemüveg is tetszik akkor a helyszínen kiválaszthatod a megfelelő szemüveget, valamint tudok segíteni a lencse kiválasztásában is.

Rendelés MPL futárszolgálattal:

Rendelésedet a gaborcsu@gmail.com címen adhatod le, az alábbi formában:

Név:
Cím:
Telefonszám:
Modellszám:

MPL futár utánvéttel 1905 Ft (50.000 felett, 2215 Ft)
MPL futár utalással 1505 Ft.

MPL futár utánvéttel postapontra 1720 Ft (50.000 felett, 2030 Ft)
MPL futár utalással postapontra 1320 Ft.

100% Eredetiség és 200% Megbízhatóság:

Hivatalos LUXOTTICA viszonteladóként a csalódás kizárva, de ha mégis kételkednél a termék eredetiségében, akkor vállalom a DUPLA VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁT is! (Tehát ha az oldalamról vásárolt termék hamis lenne, akkor a vásárlási ár dupláját fizetem vissza.)

Kerüld a gyanúsan olcsó, ill. a pontos modell-leírást nem tartalmazó termékeket, mert biztos lehetsz benne hogy hamis, replika terméket fogsz kapni. Ha olyasmit keresel amit én már nem tudok beszerezni, de valahol találtál, szívesen segítek eldönteni, hogy érdemes-e megvenni.

VÁSÁROLJ BIZTONSÁGOS, MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL!

Az általam értékesített termékek után kapott visszajelzések:

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=591431

Garanciáról:

Ez a mondat minden Oakley szemüveg dobozán megtalálható: „PRODUCT WARRANTY ONLY VALID IF SOLD BY AN AUTHORIZED OAKLEY RETAILER”

Hivatalos viszonteladóként a tőlem vásárolt szemüvegekre is 2 év gyári garanciát vállalok, amit kizárólag gyártási eredetű hibák esetén, a szemüveghez mellékelt garancialevéllel együtt, nálam tudsz érvényesíteni. Az akciós menüpont alatt megtalálható modellekre 6 hónap garancia vonatkozik.